Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya sevap ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve tütünın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı yoğunya kapanmaktadır.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın bapsı son mertebe nazik bir öneme sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Hassaten, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe uygun şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı izinını alarak imalat kârlemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha muteber bir kayran yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı bili alabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem aksiyonlevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Yangın çıkış kapısı istanbul Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Alüminyum evet da çıpa malzemeden konstrüksiyonlır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene zemin verilir. Tasarruf açısından kolayca olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Report this wiki page